Pedikúra - manikúra  minibager

Čaká nás rozkopané sídlisko, možno aj škody na majetku

sídlidko

V týchto dňoch obyvatelia najväčšieho sídliska v Rožňave obdržali do schránok informačný leták od firmy TEKOR o realizácii prác - viac dole na letáku. Obyvateľov čaká nielen rozkopané sídlisko plné blata, no nie je vylúčená ani škoda na majetku. V tom prípade sa zrejme nápravy nedovolajú. Príkladom môže byť podobná realizácia prác na Podrákoši v roku 2010. O napáchanej škode som informoval - klik TU. Do dnešného dňa nedošlo k vyrovnaniu, resp. k náprave. Ing. Július Slovák, ktorého na teplé miestečko v TEKOR-e dosadilo SMK zodpovednosť presúva na firmu REMONT z Košíc, ktorá pre TEKOR zabezpečovala práce. Firma REMONT nie je ochotná problém riešiť. Nezostane teda iné riešenie, ako súdny spor.

Na programe blízkeho rokovania MZ v Rožňave je aj bod programu TEKOR, kde má Mesto Rožňava menšinové zastúpenie. Je ponuka väčšinového vlastníka odkúpiť podiel mesta. Táto ponuka je však na zváženie. Predať sliepočku, ktorá znáša zlaté vajíčka by bolo asi nerozumné. Možno je na mieste personálna zmena konateľa zo strany mesta pre lepšie obhajovanie záujmov Mesta Rožňava a jeho obyvateľov.

Vráťme sa ale k avizovaným prácam na JUHU. Aj obyvateľom, teda našim voličom nie je všetko jedno a aktívne vnímajú dianie okolo seba. Skupina obyvateľov tohto sídliska má nasledovné stanovisko k tejto téme:

" ...v súčasnej dobe boli rozdistribuované informačné letáky ohľadne zahájenia realizácie stavby v mesiaci apríli Centrálneho zdroja tepla na BIOMASU na sídlisku JUH v Rožňave. Chcem k tomu povedať iba toľko, ako je možné, že v dnešnej dobe sa pristupuje k takejto akcii, keď sa jedná o to, že dôjde k rozkopanie sídliska JUH, k zlikvidovaniu stromov, aj keď uvádzajú, že budú vysadené nové ale je treba si uvedomiť, že nové stormy budú znovu rásť roky, k zničeniu chodníkov, ktoré aj dnes sú v zlom stave, ale to najdôležitejšie, kde sa to vraciame, veď biomasa dneska už nie je tak dostupný materiál pre vykurovanie, dôjde k znečisteniu ovzdušia, zvýši prašnosť okolia a podobne. Ako to bude v budúcnosti? Alebo naše deti budú splácať iný druh vykurovania? Je to naozaj vhodný spôsob vykurovania, pretože ich tvrdeniu, že dôjde k zníženiu nákladov už nikto neverí. Je to podobné ako ich tvrdenie, že vybudovaním staníc KOSTKA v bytových domoch dôjde k zlacneniu vykurovania a vyhrievania teplej vody. Nič také sa nestalo. Náklady stúpli, teplá voda ani teplo nie je zabezpečené tak, ako boli pred vybudovaním týchto staníc. Všetci s kým sme sa rozprávali o tejto akcii sme presvedčení, že je to akcia predovšetkým pre to, aby znovu mohli byť zvýšené platby za vykurovanie a teplo. Zaujímalo by nás aj to, skade bude zabezpečená ich biomasa."

Scan časti letáku, pre zväčšenie klik na obrázok:

sídlidko

Miesto pre Vašu reklamu

Voľby NR SR 2020

Reklamná agentúra Rožňava

Komunálne voľby 2018

recepty

Rožňavské absurdity

Voľby do VÚC 2017

Priestory na podnikateľské účely na prenájom

útulok pre zvieratá

Ranč Jovice

Autoškola Guľáš Jozef Rožňava

dopravná nehoda

Šípkarský klub Rožňava

...

Počasie Rožňava tu

...

Miesto pre Vašu reklamu

Staršie reklamy - klik TU.

Anketa

Ste za pešiu zónu bez áut na Námestí baníkov v Rožňave?:

Minibager

faktúry Mesta Rožňava

Miesto pre Vašu reklamu

Miesto pre Vašu reklamu

Miesto pre Vašu reklamu

.