Dvoj kuracie s mrkvou
Cibuľku osmažíme na masti do zlatova, potom pridáme čierne mleté korenie, papriku, soľ, prípadne nejaké čili:
Po premiešaní korenín ihneď pridáme na tenké rezance nakrájané kuacie stehno, samozrejme pred tým odkostené
stehienko sa dusilo aspoň 20 minút, podľa potreby sme podliali vodou. Následne pridáme kuracie prsia nakrájané tiež na tenké rezance, dusíme aspoň 5-10 minút:
Na ochutenie ešte mrkvička, ktorej stačí ln pár minút, aby sa nerozvarila a ostala "chrumkavá":
No a etš nejaká "tráva" na dovonanie. V záhradk som našiel zelerovú vňať (vľavo) a ligurček lekársky - ktorý voláme "magi":
K tumu cestoviny, kus-kus, halušky, ryža ... či čokoľvek
Dobrú chuť!
- prečítané 1364x